Persberichten

Op deze pagina vind je de laatste persberichten over Boodschapp. Door je te abonneren op onze RSS feed blijf je automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Boodschapp: Groter en persoonlijker

5 april 2013

120.000 consumenten hebben het afgelopen jaar Boodschapp op hun smartphone gedownload. Deze onafhankelijke gratis app vergelijkt duizenden populaire voorverpakte voedingsproducten van de drie grootste supermarkten Albert Heijn, C1000 en Jumbo Supermarkten op prijs en samenstelling.

Lees persbericht

Boodschapp wint Innovation Award

8 november 2012

Vandaag ontving Boodschapp een Innovation Award van Accenture. De app maakt het sinds januari voor meer dan 100.000 boodschappers mogelijk om gezonder te shoppen. In de toekomst wil Boodschapp nog veel meer producten transparant maken en het voedingsadvies persoonlijker maken.

Lees persbericht

Nu ook gezond en slim kiezen met Android

23 april 2012

4 januari dit jaar werd Nederland verrast met Boodschapp; de iPhone-app waarmee je eindelijk gemakkelijk voedingsmiddelen van supermarkten kan vergelijken op samenstelling en prijs. Nu, een paar maanden later, introduceert Boodschapp de versie voor Android.

Lees persbericht

Smartphone applicatie Boodschapp vergelijkt levensmiddelen in de supermarkt

4 januari 2012

We willen gezonder eten, liefst voor minder geld. Maar hoe doe je dat? In de supermarkt variëren vergelijkbare voedingsmiddelen vaak zó sterk in samenstelling en gewicht, dat een goede keuze lastig te maken is.

Lees persbericht
Gratis download
iPhone
Terug naar boven

Downloads

Onderstaande materialen zijn vrij te gebruiken voor publicatie mits bij de uitingen "Boodschapp" als bronvermelding wordt vermeld.

Logo

Het logo van Boodschapp is beschikbaar in JPG en Illustrator EPS formaat.

downloadlogo Download logo

Visuals

Al onze foto's en advertenties zijn vrij te gebruiken.

Ga naar Flickr

Video

De uitlegvideo van Boodschapp is in broadcastkwaliteit te downloaden. Specificaties: 1080p, h264.

Ga naar Vimeo
Terug naar boven